Slaap in een historisch pakhuis

Overnacht in een historisch pakhuis in Hoorn

Pakhuis II is een zeer sfeervol vakantiehuis op één van de mooiste locaties aan de oude haven en in de historische binnenstad van Hoorn. Het prachtige pand is een oud pakhuis, zeer authentiek met rijksmonumentale status. Het pakhuis heeft een prachtig uitzicht over de oude haven is uitstekend onderhouden, van diverse gemakken voorzien en ruim opgezet. Er is een open keuken met oven, magnetron, afwasmachine en koelkast met vriezer. In de woonkamer is een tv met dvd-speler en een radio cd-speler.

pakhuisII2

De kamers in de vakantiewoning

Op de eerste etage zijn 2 slaapkamers, ieder met 2 1-persoonsbedden. Er is een badkamer met douche en wastafel. Op de tweede verdieping is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed. Hier is een badkamer met bad, douche en wastafel.

pakhuisII3

De omgeving van vakantiehuis Pakhuis II

Hoorn is een prachtige, historische en voormalige VOC-stad aan het IJsselmeer. Je vindt hier mooie havens, sluizen, vele musea en gezellige terrasjes. Geniet van voorbijtrekkende schepen en het bruisende havenleven. Het vakantiehuis is ideaal voor liefhebbers van watersport en gezelligheid. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van wandel- en fietstochten langs het IJsselmeer of lekker varen op het IJsselmeer. Ook uitstapjes naar bijvoorbeeld Enkhuizen, Medemblik en Alkmaar zijn zeker de moeite waard! Wat verder weg mag een bezoek aan Amsterdam of de Noordzeekust natuurlijk niet ontbreken.

pakhuisII1

Meer informatie en boeken:

Vakantiehuis Pakhuis II

Comments are closed.

Scroll To Top