Retro-spellen huis

Een familie-retro-spellen-huis

Een heerlijk vakantiehuis voor grote groepen, zoals families of vrienden, met een hang naar gezelligheid. In en om het huis zijn genoeg leuke bezigheden voor jong en oud. Paradiso heeft buiten een trampoline, schommels en een zandbak. Binnen vind je een klein glijbaantje, een biljart, een poolbiljart, een dartbord, een sjoelbak, twee flipperkasten, en een tafeltennistafel. De woning met grote omheinde tuin en ruime blokhut biedt veel mogelijkheden om buiten te leven. In het huis vind je een goed ingerichte keuken, een woon/eetkamer, een recreatieruimte, een bad met douche, 2 douches met wastafels en 2 toiletten.

paradiso1

De kamers

In vijf slaapkamers zijn 19 bedden. Er zijn 2-persoonsbedden, stapelbedden, 1-persoonsbedden en slaapbanken. Een slaapkamer heeft een wastafel. De bedden zijn keurig opgemaakt als je aankomt.

paradiso3

De omgeving van Huis Paradiso

Het huis ligt vrij afgelegen. Het gezellige Brabantse Gemert (6 km), biedt vele faciliteiten zoals restaurants, kroegen en winkels. In de buurt ligt het attractiepark Billy Bird Park Hemelrijk en Zoo Park Overloon.

paradiso2

Meer informatie en boeken:

Huis Paradiso

Comments are closed.

Scroll To Top