Overnacht op het strand

Overnacht op het Zeeuwse strand

Slapen aan één van de schoonste stranden van Nederland? Beleef nu een unieke strandervaring in een strandslaaphuisje direct aan het Noordzeestrand van Groede in Zeeuws-Vlaanderen. Sinds juli 2013 kun je in één van de vijftien strandslaaphuisjes genieten van een bijzonder verblijf aan zee. De strandslaaphuisjes hebben een open karakter met een prachtig panoramisch uitzicht over het strand, de zee en de duinen. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien. Ook wordt er duurzame energie gebruikt en zijn ze gemaakt van duurzame materialen. Een prachtig verblijf op een unieke locatie voor zes personen (waarvan vier volwassenen).

strandhuisjegroede2

De strandhuisjes

De grote panoramische ramen zorgen er voor dat je vanuit uw beschutte huisje gedurende de gehele dag kunt genieten van het strand, de weidsheid van de Noordzee én het indrukwekkende scheepvaartverkeer op de Westerschelde. De strandslaaphuisjes zijn van alle gemakken voorzien. In een aantal huisjes is ook de hond welkom. De strandslaaphuisjes staan op ruime afstand van elkaar, zodat je voldoende privacy hebt. De inrichting van het strandslaaphuis: vloeroppervlakte van ca. 25m2, eettafel, krukjes, een tweepersoons skybed (bereikbaar via een vaste ladder, beperkte hoogte), een comfortabele slaapbank voor twee personen, een slaapkamer met stapelbed, bedtextiel, keukenblok, douche en toilet, WiFi, tablet voor kijken van tv en apps,  strandstoelen en een windscherm.

strandhuisjegroede1

De omgeving van de strandhuisjes

Op loopafstand ligt het dorp Groede. Groede dateert uit de 14e eeuw en is in het Zeeuws-Vlaams ‘De Hroe’. Pak een terrasje op de markt bij één van de horecagelegenheden. Slechts enkele kilometers vanaf de camping ligt het authentieke vissersdorp Breskens. Breng een bezoek aan de vissershaven of maak een vaartocht waarbij de kans groot is dat je zeehonden ziet. Met het fiets-voetveer sta je zo in Vlissingen. Je kunt Walcheren verder te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer ontdekken. In Sluis vind je veel winkels en restaurants, die zeven dagen in de week geopend zijn. Vanaf Strandcamping Groede, waar de strandhuisjes onderdeel van zijn, kun je het Vlaamse achterland ontdekken. Brugge, Gent en Brussel zijn zeker het bezoeken waard en vanaf de camping makkelijk bereikbaar.

strandhuisjegroede

Meer informatie en boeken:

Strandslaaphuisjes Strandcamping Groede

Comments are closed.

Scroll To Top