Overnacht in een iglowoning

Overnacht in een iglowoning

Deze unieke iglowoning ligt op een vakantiepark, op circa 3 km afstand van het centrum van Chaam in een bosrijke omgeving. De vijvers op het park zijn uitermate geschikt om te vissen. Aan de rand van het park vind je een zwemmeertje, waar het aan de oevers op een warme zomerdag heerlijk vertoeven is.

iglowoning

De iglowoning

In de woning, 55 m2, zijn twee slaapkamers. Een slaapkamer heeft een 2-persoonsbed, de andere een stapelbed. In de woonkamer is een tv met een dvd-speler. Er is een badkamer met douche, wastafel en toilet. De keuken heeft een fornuis en een magnetron. Er is tuinmeubilair en een barbecue.

iglowoning2

De omgeving van Chaam

In de omgeving is voldoende te beleven voor jong en oud. Zo zijn er diverse pretparken in de buurt, zoals De Efteling in Kaatsheuvel, Bobbejaanland in Lichtaart (België) en Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Tevens vind je enkele interessante steden in een straal van 50 km, zoals Breda (circa 10km), Tilburg (circa 15km), Turnhout (circa 25km), de vestingstad Baarle-Nassau (circa 10km) en niet te vergeten het gezellige Antwerpen (circa 50km). Kortom, dit is een ideale bestemming voor liefhebbers van een bijzondere accommodatie, rust, natuur en diverse steden in de buurt!

LET OP:
Deze woning wordt enkel verhuurd voor recreatief privé-gebruik en niet voor zakelijke doeleinden (bedrijven).

iglowoning3

Boeken:

Iglowoning

Comments are closed.

Scroll To Top