Overnacht in een hotel, geen hotel

Het hotel

Hotel Not Hotel ligt in Amsterdam, op slechts 300 meter van de talloze winkels en restaurants aan de Kinkerstraat. Het heeft kamers met een uniek concept, ontworpen door Collaboration-O, Arno Coenen en IRIS. Het hele hotel is ingericht als een grote woonkamer. De lobby is een expositieachtige ruimte vol kunst. Elke kamer heeft een ander thema en een ander verhaal en beschikt over een eigen of gedeelde badkamer.

hotelnothotel2

De kamers

Je slaapt hier in een tramwagon, achter de boekenkast, in een Spaanse villa, in het kraaiennest, de crisis-vrije-zone of… er zijn heel wat aparte huisjes en kamers gemaakt in dit bijzondere hotel. Ze zien er allemaal anders uit. Stuk voor stuk zijn het kunstwerkjes. Sommigen hebben een eigen badkamer, sommige een gedeelde.

hotelnothotel1

In het hotel en daarbuiten

Bar Kevin Bacon is geopend voor hotelgasten en voor de lokale bevolking. De bar serveert cocktails, bier, koffie en snacks. Het ontbijt is beschikbaar tegen een extra vergoeding en wordt geserveerd in een ontbijtmand, die u kunt nuttigen in uw eigen kamer of in de bar. De tramhalte Postjesweg ligt op 40 meter afstand. Vanaf hier reist u in 10 minuten naar het Leidseplein. De accommodatie bevindt zich op 300 meter van Oud-West. Met de tram bent u in slechts 10 minuten bij treinstation Amsterdam Lelylaan. Hiervandaan reist u zonder overstappen in 7 minuten naar de luchthaven Schiphol.

hotelnothotel3

Boeken:

HotelnotHotel

Comments are closed.

Scroll To Top