Overnacht eens op een vlot

Een vakantie op een prachtig vlot

Geïnspireerd op het beroemde vlot de ‘Kon-Tiki’ van Thor Heyerdahl, antropoloog, is dit vlot de helft van de ware grootte. Met een lengte van 8 meter en breedte van 3 meter biedt het vlot met mooie hut ruimschoots plaats aan twee personen . Het vlot is altijd gunstig aan te leggen: uit de wind of uit de zon. Er is een ruim buitendek waar gezeten, gegeten en gezonnebaad kan worden.

vlot3

Faciliteiten van deze bijzondere overnachting

De behouden thuishaven van Het kleine Paradijs biedt alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Maar mocht je het anker willen lichten dan ligt het weidse landschap voor de boeg. Een uitermate rustig vaarwater trekt  je direct uit de dagelijkse sleur en biedt gelegenheid om je zorgen over boord te zetten. Als je te kooi gaat dan bieden 2 bedden van 200 cm bij 0.90 cm de mogelijkheid van een lits-jumaux of losse bedden. Wanneer u géén bedlinnen bestelt bij uw reservering dan neemt u zelf onderlakens, slopen en een dekbed of slaapzak mee. Een scheepskist, olielampen, gasstel en eenvoudig kookgerei, naast de overige sfeervolle inrichting completeren de inventaris. Voor het genieten van de uitzichten ,de rust van de omgeving , de op -en ondergaande zon, het spel van het water zijn er op het eikenhouten buitendek een tafeltje en stoelen voorhanden. Een koelkast is aanwezig op een centrale plaats.

vlot1

De omgeving van Easterein

Mocht je toch even vaste grond onder de voeten willen hebben dan is het dorpje Easterein een aanrader. In de omgeving geniet je van natuur, rust, een weids landschap, de horizon, authentieke dorpen met markante kerkjes en stilte. De stad Sneek ligt op ongeveer 10 kilometer. Het Kleine Paradijs is een mooie, verborgen vakantieplek in Friesland voor rustzoekers, natuurliefhebbers en mensen die houden van authentieke overnachtingsmogelijkheden.

vlot

Boeken:

http://www.hetkleineparadijs.nl/contactmenu/reserveren

Comments are closed.

Scroll To Top