Luxe villa met binnenzwembad

Luxe villa met binnenzwembad

Deze voormalige burgemeesterswoning is gebouwd in 1905 en ligt in het centrum van het Drentse dorp Gasselternijveen, tussen het bosrijke landschap van Drenthe en het laagland van de veenkoloniën. De woning is volledig gerestaureerd met behoud van de vele stijlelementen uit het Jugendstiltijdperk. Het huis straalt de oude, voorname sfeer uit van destijds, met mooie warme kleuren, prachtige ornamentenplafonds en marmeren schouwen. De grote Engelse landschapstuin straalt een rust uit met de honderd jaar oude bomen en het prachtige vennetje. Het huis heeft, naast veel authentieke elementen, het comfort van de 21e eeuw. Zo kun je heerlijk ontspannen in de hottub in de tuin, maar ook in de sauna en in het verwarmde zwembad, gerealiseerd in het voormalige koetshuis. Er zijn twee woonkamers en een eetkamer in het vakantiehuis. Verder is er een recreatieruimte met een tafelvoetbal en een biljart.

tergast1

De kamers in het luxe vakantiehuis

De slaapkamers staan in het teken van oude Hollandse meesters. Elke kamer heeft als thema een schilder en zijn repertoire. Op de parterre is een slaapkamer met badkamer en toilet, aangepast voor mindervaliden. Verder zijn er twee toiletten en urinoir en twee wastafels. Op de eerste verdieping zijn zes slaapkamers, ieder met eigen badkamer. Op de tweede verdieping is de achtste slaapkamer, ook met badkamer.

tergast2

De omgeving van Huize Tergast

De omgeving biedt vele mogelijkheden voor jong en oud; veel natuur, cultuur en steden als Groningen (35km), Emmen (29km) en Assen (25km).

tergast3

Meer informatie en boeken:

Huize Tergast

Comments are closed.

Scroll To Top