Een hotel met bijzondere kamers

Iets bijzonders: Hotel de Plataan

Hotel de Plataan is een erg vriendelijk, gastvrij en stijlvol driesterren-hotel met een zeer eigen karakter dat is gelegen in het historische hart van het centrum van Delft. Het hotel zeer groen door natuurlijk tuinieren, het gebruik van vele ecologische en Fair-Trade producten. Het hotel heeft de hoogste status gehaald bij GreenKey: GOUD en hoort tot de top 3 van Nederland.

hoteldeplataan3

De kamers in Hotel de Plataan

Er zijn 14 prachtige themakamers, zoals de Garden of Eden, Tamarinde, Dadelpalm, Mangrove of de Zomereik. Ook heel bijzonder: de Blauwspar. Deze themakamer  is voor de echte Delft-liefhebber. Het thema Delfts Blauw is doorgevoerd tot in de badkamer, die gemaakt is in samenwerking met de Porceleyne Fles. De Witte Moerbeiboom is ook een prachtige kamer: deze themakamer straalt alles uit dat met het indrukwekkende China te maken heeft. De tekens op de deuren en de beelden en schilderingen die de kamer rijk is, doen u wanen in een Chinese tempel. Bekijk alle themakamer eens en boek de leukste.

hoteldeplataan1

Buiten het hotel de Plataan

De markt, musea en andere bezienswaardigheden zijn allemaal op loopafstand van het hotel. Hier kunt u bekijken wat er zoal te doen is in Delft: toerisme Delft. Delft ligt tussen Rotterdam en Den Haag.

hoteldeplataan2

Meer informatie en boeken

Hotel de Plataan

 

Comments are closed.

Scroll To Top